PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

Prezentarea programului solar Alukov la The Smarter E Europe

Prezentarea programului solar Alukov la The Smarter E Europe
The smarter E Europe

In cadrul evenimentului The smarter E Europe, am avut ocazia sa prezentam Carport Solar, expertilor si profesionistilor de seama din industria energetica. Carport Solar a impresionat vizitatorii si publicul profesionist, mai ales prin designul sau robust si modern, care este unic pe piata. Cei interesati de colaborare au apreciat in mod deosebit fabricarea precisa a produsului, conceptul de design sofisticat, versatilitatea solutiilor popuse in gama solar, pe care echipa Alukov a prezentat-o la expozitia de la München.

 

 The smarter E Europe 2023 Carport Solar on The smarter E Europe <The smarter E Europe

 

Multi au apreciat abordarea inovatoare pe care o aduce Carport Solar. Fie ca este vorba despre beneficiile de mediu sau despre aplicatiile practice din viata de zi cu zi. Multumim intregii echipe pentru munca excelenta si dedicarea fata de dezvoltarea si prezentarea Carport Solar. Multumim, de asemenea, tuturor vizitatorilor care au fost interesati de tehnologia noastra.

Asteptam cu nerabdare urmatoarea editie a targului, care va avea loc in perioada 19-21 iunie 2024, unde vom prezenta celelalte produse inovatoare din gama noastra.

Anul acesta, un numar record de companii au participat la The smarter E Europe 2023 de la München. Au fost 2.469 de expozanti din 57 de tari care si-au prezentat solutiile. Au participat peste 106.000 de vizitatori din 166 de tari.